Tiramisu-ijstaart

  • Italiaans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-08-2019
  • Tiramisu-ijstaart

    Tiramisu-ijstaart

    Tiramisu-ijstaart

Makkelijke , lekkere en vooral snelle Tiramisu-ijstaart waar Uw gasten zullen van genieten ...je hebt alleen een mixer en een cakevorm nodig en klaar is Kees ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
450 gr mascarpone
350 gr Ijsboerke vanille-ijs
80 gr poedersuiker
12 lange vingers
100 ml koude koffie
2 el cacaopoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
cakevorm
mixer

Bereidingswijze

-Doe de mascarpone samen met het ijs en de poedersuiker in een grote kom. Mix met een handmixer tot een glad mengsel.
-Neem een langwerpige bakvorm en bekleed de binnenkant met een laagje plasticfolie. Giet het mengsel van ijs en mascarpone in de vorm.
-Neem de lange vingers en dompel ze onder in de koude koffie. Leg er op het mascarpone-ijsmengsel in de bakvorm. Druk lichtjes aan en bedek ook de bovenkant met een laagje plasticfolie. Plaats de ijstaart minimum 4 uur en liefst een nachtje in de diepvries.

Haal de ijstaart uit de diepvries, verwijder de plasticfolie en bestrooi ze met een laagje cacaopoeder alvorens te serveren.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten