Dugléré saus

  • Frans, Saus/dressing
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-08-2019
  • Dugléré saus

    Dugléré saus

    Dugléré saus

Een heerlijke warme saus voor bij vis. Een wijnsaus opgewerkt met tomaten, sjalotjes en peterselie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-Witte wijn saus op de klassieke wijze (Zie onder sauzen)
-Halve sjalot
-120g tomaten blokjes
-Peper en zout
-Peterselie 10g
-room
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Stoof de snippers van een halve sjalot glazig in boter en meng er 120g tomaten blokjes onder.
-Kruid met peper en zout.
-Voeg ze met ½ dl room bij de warme witte wijnsaus.
-Kook even door en voeg 10g grofgehakte peterselie toe.

Bron

dekookbijbel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten