1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gezond
  6. Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing

Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing

Door: Keukensloofje47

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-08-2019

Ingrediënten 2 personen


100 gr fusilli
100 gr rucola melange
150 gr kerstomaatjes in kleine stukjes
80 gr komkommer in kleine stukjes
1/2paprika in kleine stukjes100 gr brie
1/2 rode ui in kleine stukjes
1 snee brood naar keuze
1/2 groente bouillonblokje
100 gr frambozen
100 gr brie
15 ml olijfolie 10 ml

zwarte peper naar smaak.



Verder heb je nodig


Saladeborden, mes, Snijplank, oven, ovenplaat en bakpapier, staafmixer

Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing
Maaltijdsalade Project gezond met Brie en Frambozendressing

Mooi ogende , zomerse salade en  met deze bijzondere dressing  is het wel even wennen , als je het vergelijkt met de "normale" dressings die je meestal gebruikt.

https://www.projectgezond.nl/
 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de fusilli in het halve bouillonblokje gaar volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.

Snij de snee brood in blokjes evenals de brie.
Meng er de olijfolie door. Stort op de bakplaat met bakpapier en bak voor circa 15 minuten in een oven van 180 graden.

Maak de dressing door 50 gram frambozen( mag ook uit diepvries) met 10ml olijfolie, zwarte peper, snufje zout tot een dressing te malen met behulp van een staafmixer. Proef en zie ***

Verdeel de salade over 2 saladeborden.
Werk er de tomaatjes, ui, paprika en de komkommer door.

Verdeel de fusilli over de borden samen met de croutons en de brie en de andere 50 gram frambozen.
Giet er de frambozendressing over.*** zie tip

Tags, , ,

Serveertip

*** Ik vond de dressing aan de zurige kant. Ik heb er een kneep agavesiroop aan toegevoegd.

Brie loopt uit in de oven , maar wordt heerlijk knapperig. Je kunt natuurlijk ook de brie zonder in de oven te zetten in blokjes snijden en aan de salade toevoegen.

Bron

Project Gezond eigen teksten foto's en kleine aanpassing



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top