1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Vis culinaire

Vis culinaire

Door: pejejaru

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-08-2019

Ingrediënten 4 personen


4 kabeljauwfilet of zalmfilet
4 tomaten ontveld en ontpit daarna in kleine blokjes gesneden
1/4 rode chilli. ontdaan van pitjes en in kleine stukjes gesneden ( als je het lekker vindt kun je meer chilipeper gebruiken ).
3 tenen knoflook gesnipperd .
1 limoen
Zwarte peper, zout en een beetje suiker.
Verse organo
Gele courgette
2 of 2 lenteuitjes in ringetjes gesneden
12 champions in 4 partjes gesneden


Verder heb je nodig


Grill of koekenpan
Sauspan
Staafmixer


Erg lekker

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit wat olijfolie in een sauskom.
Voeg de knoflook toe en laat even smoren.
Voeg ui, tomatenblokjes en chilipeper toe.
Let op dat het vuur niet te hard staat.
Breng op smaak met out en e.v.t peper.
Pers dan een halve limoen uit en doe het sap bij de saus en voeg een klein beetje suiker toe .
Daarna pureren met staafmixer.
Houd de saus warm op een klein pitje.

Verhit een beetje olijfolie in de grillpan.
Grill de courgette , lentui , en champions.
Breng dit op smaak met peper , zout en verse organo.

Strooi wat peper en zout over de vis .
Bak de vis in een stukje roomboter.

0pmaak
Verdeel eerst de groenten over 4 voorverwarmde borden
En de rode saus er omheen.
Leg hier dan de vis bovenop.
Garneer met verse organo.

Tags, , , ,

Serveertip

Je kunt op de vis nog een beetje witte saus serveren als je dit lekker vindt.

Witte saus :creme-fraiche vermengen met organo afsmaken met peper en zout

Bron

Smulweb



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top