1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Kaasfondue
  6. Kaasfondue met... witte chocolade!

Kaasfondue met... witte chocolade!

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-08-2019

Ingrediënten 4 personen


800 graam zelfgemaakte kaasfondue of 2 pakjes kant en klare kaasfondue
150 gram witte chocolade
1,5 dl water
teentje knoflook
flesje kirsch
zout


Breek de chocolade in brokken

witte chocolade, bron Pixabay

witte chocolade, bron Pixabay

Ik doe altijd wat rietsuiker door de kaasfondue, maar dit is ook een leuk idee!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de pan waarin je de kaasfondue gaat opwarmen stevig in met twee helften van een knoflookteen. Maak de fondue klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd warm. Verwarm in een pan met dikke bodem al roerend water en chocolade. Als de chocolade is opgelost roer je de witte chocoladesaus door de fondue. Maak op smaak met eventueel nog wat zout en kirsch. Een kaasfondue met een verrassende twist!

Tags

Serveertip

Een theelepel komijnzaad door de kaasfondue, dat is ook lekker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lydiatuijnvrouw932


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lydiatuijnvrouw932
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top