1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Vlaamse mosselsaus

Vlaamse mosselsaus

Door: marcdepester

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2019

Ingrediënten 4 personen


1 ei
2 el water
2 el witte wijnazijn
1 el mosterd
4 dl Vandemoortele culinaire olie
1 dl Alpro Soya Cuisine light
kurkuma
peper en zout


Vlaamse mosselsaus
Vlaamse mosselsaus

Koude saus voor bij de mosselen; dit recept is goed voor 1/2 liter saus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe het ei in een hoog, smal recipiënt waar je mixer in kan
-Doe achtereenvolgens alle ingrediënten erbij
-Zet de mixer erin en mix tot een vloeiende mayonaise
-Vanaf dan kan je smaken naar eigen smaak toevoegen zoals viskruiden, lookkruiden,....

Tags

Bron

Piet Huysentruyt



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top