1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Edamamedip

Edamamedip

Door: marcdepester

  • Aziatisch, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2019

Ingrediënten 6 personen


200 g edamameboon
knoflookteentje
1 el Griekse yoghurt
1 el tahin
snuifje zout


Edamamedip
Edamamedip

Oosters getinte dip met edamameboontjes en tahin, heerlijk met cassavekroepoek. Dit recept is goed voor 200 g dipsaus !In Japanse café's is het een populair bijgerecht bij bier.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Pel de knoflook en dop de edamameboontjes.
-Doe ze in de keukenrobot en mix tot een smeuïge dip.
-Meng er de tahin, de Griekse yoghurt en het zout onder.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top