1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gazpacho
  5. Groene Gazpacho met krab

Groene Gazpacho met krab

Door: marcdepester

  • Belgisch, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-08-2019

Ingrediënten 4 personen


1 blik krabvlees (+/- 150g)
2 komkommers
1 avocado
1 groene paprika
1 citroen
1 limoen
3 takjes verse munt
2 lente-uitjes
5 cl olijfolie
2 el Xeres azijn (of Sherry)
groene tabasco
peper en zout


Groene Gazpacho met krab
Groene Gazpacho met krab

Heerlijke koude soep als tussendoortje of als voorgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snij de ongeschilde komkommers in blokjes, doe ze in de beker van een Blender of een hoge kom.
-Voeg citroensap en limoensap toe en het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-Voeg ook de in blokjes gesneden paprika, gehakte ui en muntblaadjes toe.
-Voeg 20cl ijskoud water toe, olie, azijn, groene tabasco, peper en zout.
-Mix alles tot een gladde gazpacho, proef na en kruid eventueel naar smaak nog bij.
-Dek af en zet in de koelkast.

Dien op als voorgerecht.
Schep de koele gazpacho in kommetjes, verdeel er krbvlees en serveer met Grissini of brood.

Tags

Bron

Kookbijbel



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top