1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Saus
  5. saus bonne femme

saus bonne femme

Door: marcdepester

  • Frans, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-08-2019

Ingrediënten 4 personen


Witte wijnsaus
Halve sjalot
100g Champignon de Paris
ei
citroensap
peper en zout
1/2dl room
peterselie (10g)


saus bonne femme
saus bonne femme

Een lekkere saus voor bij vis op basis van wijnsaus met champignons en room.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Stoof de snippers van een halve sjalot glazig in boter en meng er 100 g champignons in dunne plakjes door.
-Breng op smaak met ei, citroensap, peper en zout en meng met ½ dl room.
-Voeg toe aan de warme witte wijnsaus en voeg er 10g grofgehakte peterselie aan toe.

Tags

Bron

De kookbijbel



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top