1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hoe maak je kalfsgebraad klaar?

Hoe maak je kalfsgebraad klaar?

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-08-2019

Ingrediënten 4 personen


1 kalfsgebraad
1 eetl. boter


Hoe maak je kalfsgebraad klaar?
Hoe maak je kalfsgebraad klaar?

Makkelijk en juist gebakken ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 230 °C.
2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak het kalfsgebraad aan alle kanten goudbruin.
3 Leg het vlees in een ovenschaal en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
4 Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en bak nog 35 à 45 min.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top