1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hoe maak je kalfsgebraad klaar?

Hoe maak je kalfsgebraad klaar?

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-08-2019

Ingrediënten 4 personen


1 kalfsgebraad
1 eetl. boter


Hoe maak je kalfsgebraad klaar?
Hoe maak je kalfsgebraad klaar?

Makkelijk en juist gebakken ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 230 °C.
2 Smelt intussen de boter in een Braadpan en bak het kalfsgebraad aan alle kanten goudbruin.
3 Leg het vlees in een ovenschaal en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
4 Verlaag de oventemperatuur tot 180 °C en bak nog 35 à 45 min.

Tags

Bron

Colruyt



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top