1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Bananenpannenkoekjes met kaneel

Bananenpannenkoekjes met kaneel

Door: marcdepester

  • Amerikaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-08-2019

Ingrediënten 4 personen


250 g bloem
500 ml melk
2 eieren
1 el suiker
1 snuifje kaneel
4 bananen, in plakjes
125 g Griekse yoghurt of zure room
4 el gehakte cashewnoten


Bananenpannenkoekjes met kaneel
Bananenpannenkoekjes met kaneel

Amerikaanse pannenkoekjes, super lekker  met ingebakken banaan .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng bloem, melk, eieren, suiker, kaneelpoeder en zout tot een glad beslag. Bak van het beslag pannenkoeken.
-Bak eerst de ene kant, leg er plakjes banaan in, draai de pannenkoek om en bak de andere kant goudbruin.

SERVEREN:
-Serveer met extra banaan, yoghurt of zure room en strooi er geroosterde cashewnoten over.

Tags

Bron

Njam



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top