1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Saffraanpannenkoeken

Saffraanpannenkoeken

  • Belgisch, Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2019

Ingrediënten 4 personen


1 rijpe banaan
4 eieren
200 g bloem
1 tl bakpoeder
1 msp saffraan
400 ml melk (of sojamelk)
125 g mascarpone
6 el bosbessenconfituur
1 snuif zout



Saffraanpannenkoeken
Saffraanpannenkoeken

=16pxPannenkoeken met banaan, saffraan en mascarpone. Klinkt geweldig, toch?

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Prak de banaan met een vork, doe er één voor één de eieren bij en klop goed.
-Voeg bloem, bakpoeder, saffraan en zout toe en meng goed. Giet er nu beetje bij beetje de melk
bij tot je een pannenkoekenbeslag hebt.

SERVEREN:

Bak pannenkoeken van het beslag en serveer met bosbessencofituur en mascarpone.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top