Picanha van de BBQ met zelfgemaakte chimichurri! |BBQproof

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Picanha van de BBQ met zelfgemaakte chimichurri! |BBQproof

    Picanha van de BBQ met zelfgemaakte chimichurri! |BBQproof

    Picanha van de BBQ met zelfgemaakte chimichurri! |BBQproof

Picanha of staartstuk in het Nederlands is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Niet voor niets, want het is een fantastisch stuk vlees. Het is ook ideaal om mee te werken als �€ï¿½beginnend' barbecueër. Het is een vrij groot stuk rundvlees met een herkenbare vetkap. Laat deze aub zitten! Het beschermt namelijk het vlees tijdens het grillen en geeft ook een beetje smaak.

Bij de picanha serveren wij een BBQproof heeft er zijn eigen draai aan gegeven. Bekijk de video om te zien hoe je de picanha precies moet bereiden op de BBQ.

Het volledige recept vind je op https://bbqproof.nl/bbqrecepten/picanha-staartstuk/

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 picanha á 1,5 kg

Versgemalen zeezout en peper

Olijfolie

Basilicum

Peterselie

Ui

Knoflook

Rode peper

Witte wijn azijn

Bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ met deksel

Bereidingswijze

Bekijk de video voor de bereidingswijze.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

BBQproof avatar

Doorsturen

Home Recepten