1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Courgette
  6. Sukadelapjes met courgette en champignons

Sukadelapjes met courgette en champignons

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-08-2019

Ingrediënten 5 personen


400 gr sukadelapjes
400 gr kastanje champignons
1 ui
2-3 tenen knoflook
1 courgette
50 ml sojasaus
Olijfolie
2 eetl provencaalse kruiden.
Peper en zout naar smaak



Dit is een door mij bewerkt recept van internet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en snijd de ui en de courgette. Maak de champignons schoon en snijd deze in vieren. Pers de knoflook tenen. Snijd het vlees in stukken, maak een dressing van de ui, sojasaus en de kruiden, 2 eetl olie, peper en zout.meng dit met het vlees en laat ten minste 1 uur marineren. Na het marineren haal je het vlees en de ui uit de dressing en bak deze, laat daarna ongeveer 2 uur sudderen. Doe ondertussen de courgette en de champignons in de marinade.
Na 2 uur sudderen voeg de groenten met de dressing toe en bak dit ongeveer 5-10 minuten.

Serveertip

Serveer met spaghetti

Bron

Zelf en internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top