1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Roze consommé van Parijse champignons

Roze consommé van Parijse champignons

Door: marcdepester

  • Frans, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-08-2019

Ingrediënten 4 personen


40 g boter
1 ei
1 soeplepel gesnipperde peterselie
1 snuifje geraspte muskaatnoot
1 l kippenbouillon
300 g Parijse champignons
2 soeplepels tomatenconcentraat
15 cl verse room


Roze consommé van Parijse champignons
Roze consommé van Parijse champignons

Deze lekkere en makkelijke soep moet U zeker eens proberen !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Bak ze 10 minuten in de warme boter. Bestrooi ze met zout en peper.
-Voeg de kippenbouillon toe aan de tomatenpuree en breng aan de kook. Schep er een kommetje bouillon uit en bewaar het op kamertemperatuur.
-Laat de soep 5 min. sudderen en pureer ze daarna.
-Meng de eierdooier en de verse room met het kommetje bouillon en giet het geheel in de soep onder voortdurend roeren.
-Klop de bereiding op en laat ze 5 minuten op een zacht vuurtje indikken.
-Bestrooi met peterselie.

Tags

Bron

Delhaize



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top