1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Pannenkoeken
  6. Gluten- en lactosevrije pannenkoeken

Gluten- en lactosevrije pannenkoeken

Door: marcdepester

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-08-2019

Ingrediënten 2 personen


120 g bloem (glutenvrij)
2 eieren
200 ml melk (lactosevrij)
2 el maïsolie
zoutmespuntje
1 vanillesuiker zakje


Gluten- en lactosevrije pannenkoeken
Gluten- en lactosevrije pannenkoeken

Ook wie kampt met voedselintoleranties en -allergieën kan lekkere pannenkoeken eten.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Klop de eieren los en voeg er de gezeefde bloem aan toe. Roer er de melk, de vanillesuiker en het zout door.
2 Doe de olie in een pannenkoekenpan en bak pannenkoeken van het beslag.
3 Serveer de pannenkoeken met een garnituur naar wens.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top