1. Home
  2. Recepten
  3. Ierse keuken
  4. Irish Fish Cakes

Irish Fish Cakes

Door: marcdepester

  • Iers, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-08-2019

Ingrediënten 4 personen


250 g gare vis in flinters. Neem witvis, zalm of forel. Geen vette vis nemen, is hier niet zo geschikt voor.
250 g geprakte gare aardappelen.
30 gram boter.
2 eetlepels verse gehakte kruiden zoals venkel, dragon, peterselie, tijm, selderij etc.
zout en zwarte peper.
3 eieren losgeklopt
bloem
120 g vers broodkruim
olie om in te bakken.


Irish Fish Cakes
Irish Fish Cakes

Neem voor de verandering eens Ierse viskoekjes als borrelhapje in plaats van pinda's en chips. Je kunt er met 4 personen lekker van eten. De bereidingstijd is kort namelijk 10 â€" 20 minuten.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de vis met de aardappel, de boter, zout, peper en de verse kruiden.
Bind het met wat ei. Maak dan mooie platte koekjes.
Haal ze eerst door het ei en daarna door de broodkruim.
Bak de koekjes in de hete olie mooi goudbruin.

Tags

Bron

Wereldsmaken-eddy verschueren



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top