Loempia"S

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 14-07-1999

Deel dit recept

Ingrediënten
2 ons worteltjes,1 grote ui,3ons gekookt kippevlees,6ons tauge,een bosje peterselie en 4 in reepjes gesneden omelet
verder peper knoflook en een bouilionblok
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Flinke pan met olie

Voorbereiding

worteltjeskoken en in plakjes snijden,ui snipperen

Bereidingswijze

ui fruiten de kip en de tauge en wortel toevoegen en roerbakken peper en blok er bij doen de tauge mag niet zacht worden.
Alles op een bakplaat uitsprijden en de geknipte peterselie en de omelet erover strooien.
ongeveer twee eetlepels vulling per loempia
dichtplakken met een papje van bloem en water
ik gebruik meestal twee vellen per loempia dit is tegen het openbarsten
hierna bakken in ruim olie

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten