Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper

  • Spaans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-07-2019
  • Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper

    Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper

    Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper

dit Spaanse nagerecht is overheerlijk en orgineel ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g kersen
40 cl roséwijn
100 g poederrietsuiker
zwarte peper van de molen

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwijder de pit uit de kersen en vang het sap op.
-Giet de roséwijn en het kersensap in een kom en breng aan de kook.
- Voeg de suiker toe, meng en voeg de kersen toe.
-Laat gedurende 20 minuten verder koken op een zacht vuur en roer af en toe.
-Kruid met peper op het einde van de gaartijd.

-Schik de kersen en het sap op een schotel en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-Dien op met wafels en peperkoek.

Bron

delhaize

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten