1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Chinese keuken
  5. Lychee Pudding

Lychee Pudding

Door: marcdepester

  • Chinees, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-07-2019

Ingrediënten 4 personen


1,75 dl water
6 blaadjes witte gelatine
50 g suiker
2,5 dl melk
1 theelepel amandelessence
500 g verse lychees


Lychee Pudding
Lychee Pudding

Amandelpudding met verse lychees uit China.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Laat de gelatine weken in wat koud water.
-Breng het water aan de kook en laat de suiker erin oplossen.
-Roer van het vuur de gelatine erdoor.
-Doe er vervolgens de melk en de amandelessence bij.
-Schenk het in een grote puddingvorm of in individuele puddingvormpjes en laat in 4 uur opstijven.
-Snijd de pudding in stukken en garneer met lychees.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top