1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Illinois burger

Illinois burger

Door: marcdepester

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-07-2019

Ingrediënten 6 personen


1 kg puur rundergehakt
1 eetlepel reuzel
2 theelepels zout
peper naar smaak
2 eetlepels bruine suiker
1 eetlepel azijn
2,4 dl ketchup
100 g fijngesneden selderij
1 grote fijngesneden ui
1/2 groene fijngesneden paprika
2 eetlepels barbecuesaus
*indien nodig: 2,4 dl tomatensap om het mengsel te verdunnen
10 hamburger broodjes


Illinois burger
Illinois burger

Heerlijk deze Amerikaans burgers uit Illinois die veel smeuïger zijn ! Dit recept is goed voor 10 burgers

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Bak het vlees op in de reuzel tot het bruin is, waarbij u voortdurend roert.
- Voeg de groenten toe en bak het mengsel verder op tot de groenten zacht zijn.
-Voeg dan de overige ingrediënten toe, behalve het tomatensap: dat gebruik u enkel indien u het mengsel smeuïger wenst te maken.
-Goed mengen en laten sudderen.
-Serveren op hamburgerbroodjes.

Tags

Bron

A Taste of Eureka Hospitality €" Mary K. Sander, vertaling Wereldsmaken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top