1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......

Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......

Door: Keukensloofje47

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-07-2019

Ingrediënten 2 personen


160 gr macaroni
1 klein blikje Mexicomix
3 gele geroosterde paprika in stukjes ( uit glas)
8 radijsjes in plakjes
10 cherrytomaatjes in vieren
1 blikje smac in blokjes ( of gerookte kipreepjes, ham reepjes)
3 eetlepels zilver uitjes
10 cocktail augurkjes in plakjes
1 scheut mayonaise of de slank variant
1 scheut ketchup met minder suiker en zout
1 kippenbouillon blokje met minder zout
peper en zout uit de molen naar smaak


Verder heb je nodig


Pa, kom, Snijplank en mes

Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......
Schwarzwalder macaroni saladefantasie am Titisee.......

Wat heeft dit gerecht met Schwarzwald en de Titisee te maken? Nou gewoon HE LE MAAL niets. We staan hier nu eenmaal en het gerecht moet een naam hebben toch? Een fantasie gerecht is het wel, want ik moest ervoor in de voorraad kijken wat ik allemaal in de camper had. De salade werd in de ochtend al bereid en kon zó lekker intrekken in de koelkast, zodat we na de lange geplande fietstocht meteen hongerig zouden kunnen aanvallen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Kook de macaroni in het kippenbouillon gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel meteen koud om het garingsproces te stoppen.
Laat goed uitlekken en schep alle genoemde ingrediënten door de koudemacaroni.
Proef en voeg zo nodig nog wat smaamaker toe.
Zet in de koelkast om door en door koud te laten worden en de smaken te laten intrekken.


Tags, , , ,

Serveertip

Een restje is de andere dag ook nog lekker bij de lunch.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top