Spaghetti met veggie bolognese

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-07-2019
  • Spaghetti met veggie bolognese

    Spaghetti met veggie bolognese

    Spaghetti met veggie bolognese

  • Spaghetti met veggie bolognese

    Spaghetti met veggie bolognese

    Spaghetti met veggie bolognese

Vleesloos deze pasta bolognese die bovendien erg lekker smaakt.....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
320 g spaghetti (droog gewicht)
2 rode uien
3 wortelen
2 stengels groene selder
800 g tomatenblokjes
2 teentjes knoflook
1 glas rode wijn
100 g Puy-linzen = groene linzen (gedroogd)
2 laurierblaadjes
kruiden (gedroogde, zoals oregano en basilicum)
2 el olijfolie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 519,94 kcal
Koolhydraten 82,69 g
Eiwitten 18,50 g
Vetten 7,61 g

Bereidingswijze

1 Pel en snipper de uien en de knoflook en fruit ze aan in olijfolie. Snij de wortelen en selderij klein en laat ze meestoven.
2 Blus de groenten met de wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg de gedroogde kruiden, de linzen en de tomatenblokjes toe. Laat 30 à 35 rustig stoven op een matig vuur tot de kikkererwten beetgaar zijn.
3 Kook de spaghetti al dente, giet af en serveer met de vegetarische bolognese.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten