1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Slanke macaroni met knolseldersaus

Slanke macaroni met knolseldersaus

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-07-2019

Ingrediënten 2 personen


200 g macaroni
1/2 knolselder
100 g ham (in blokjes)
50 g geraspte kaas
150 g ricotta
300 ml halfvolle melk
300 ml water


Slanke macaroni met knolseldersaus
Slanke macaroni met knolseldersaus

Vervang de kaassaus van je macaroni  eens door deze knolseldersaus boordevol vitaminen en gezonde vezels!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Kook de macaroni beetgaar in gezouten water.
2 Schil de knolselder en snij in blokjes. Kook de knolselder gaar in de melk met het water. Mix de knolselder tot je een mooie gladde saus krijgt, meng er de ricotta onder.
3 Meng de macaroni onder de knolseldersaus en meng er de hespenblokjes onder. Doe alles in een grote Ovenschaal en bestrooi met wat gemalen kaas. Zet zo'n 15 min. onder de grill.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top