Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hervesandwich

Hervesandwich

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-07-2019

Ingrediënten 4 personen


8 sneden brood
3 eetlepels boter
mosterd naar smaak
1/2 rijpe Hervekaas
4 sneden Ardense ham


Hervesandwich
Hervesandwich

Lekkere toast tussendoor of als lunch of avondmaal.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-De oven voorverwarmen op 190°C.
-De sneden brood ontkorsten, ze op een vuurvaste schotel schikken, overgieten met een weinig gesmolten boter en licht laten kleuren in de oven.
-De sneden in twee verdelen.
-De Hervekaas pletten, mengen met de mosterd en 1 eetlepel zachte boter en hiermee telkens de ene helft van de broodsneden mee smeren.
-Daarop een snede ham leggen en bedekken met de andere helft van het brood.
-Alles op een schotel schikken en enkele minuten in de oven schuiven om kaas en brood te verwarmen.
-Onmiddellijk opdienen.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top