1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hervesandwich

Hervesandwich

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-07-2019

Ingrediënten 4 personen


8 sneden brood
3 eetlepels boter
mosterd naar smaak
1/2 rijpe Hervekaas
4 sneden Ardense ham


Hervesandwich
Hervesandwich

Lekkere toast tussendoor of als lunch of avondmaal.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-De oven voorverwarmen op 190°C.
-De sneden brood ontkorsten, ze op een vuurvaste schotel schikken, overgieten met een weinig gesmolten boter en licht laten kleuren in de oven.
-De sneden in twee verdelen.
-De Hervekaas pletten, mengen met de mosterd en 1 eetlepel zachte boter en hiermee telkens de ene helft van de broodsneden mee smeren.
-Daarop een snede ham leggen en bedekken met de andere helft van het brood.
-Alles op een schotel schikken en enkele minuten in de oven schuiven om kaas en brood te verwarmen.
-Onmiddellijk opdienen.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top