1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. SOUS VIDE Wilde eendenboutjes

SOUS VIDE Wilde eendenboutjes

Door: Timaro

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2019

Ingrediënten 2 personen


Wilde eendenboutjes/pootjes
Boter en/of olie
Knoflook, salie, laurier en z+p.


Verder heb je nodig


Roner voor de Sous Vide
Grote 6 ltr. pan
Toppits zakken (Hanos)

Tags


Gezien de beperkte keuze, deze uitleg:

Deze pootjes/boutjes kunnen """ten alle tijden""" gegeten worden. 
15 pootjes per zak.
Uitsluitend verkrijgbaar bij de Hanos in de jachtmaanden (oktober t/m december).

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pootjes/boutjes met z+p en evt. salie bestrooien.
Boter/olie, knoflook en laurier (beiden naar smaak) eerst in zak, bestrooide pootjes plat naast elkaar bijvoegen
Pan geheel vullen met heet water, Roner erin plaatsen, wanneer water 82C. is, zak voorzichtig in pan met water laten zakken.
Zak ontluchten en sluiten.
Tijdsduur 8 - 9 uur.

Tags



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Timaro
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top