Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vietnamese keuken
  4. Rode Peperpasta

Rode Peperpasta

Door: marcdepester

  • Vietnamees, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-07-2019

Ingrediënten 4 personen


2 rode chilipepers
2 teentjes knoflook
1 lente-uitje (optioneel)
1 eetlepel rijstazijn
suiker
zout
(eventueel scheutje Vietnamese vissaus [Nuoc mam])


Rode Peperpasta
Rode Peperpasta

De saus wordt niet gekookt en is een eenvoudige puree van chilipepers, knoflook, zout, suiker en azijn.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Leg de pepers 2 minuten in kokend water, afgieten en laten afkoelen.
-Wrijf of maal de pepers met de knoflook en het lente-uitje fijn.
-Voeg de azijn, en suiker en zout naar smaak toe. Voeg eventueel nog een scheutje Vietnamese vissaus (Nuoc mam) toe.
-Serveer deze pasta bij elke Vietnamese maaltijd.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top