1. Home
  2. Recepten
  3. Vietnamese keuken
  4. Rode Peperpasta

Rode Peperpasta

Door: marcdepester

  • Vietnamees, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-07-2019

Ingrediënten 4 personen


2 rode chilipepers
2 teentjes knoflook
1 lente-uitje (optioneel)
1 eetlepel rijstazijn
suiker
zout
(eventueel scheutje Vietnamese vissaus [Nuoc mam])


Rode Peperpasta
Rode Peperpasta

De saus wordt niet gekookt en is een eenvoudige puree van chilipepers, knoflook, zout, suiker en azijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Leg de pepers 2 minuten in kokend water, afgieten en laten afkoelen.
-Wrijf of maal de pepers met de knoflook en het lente-uitje fijn.
-Voeg de azijn, en suiker en zout naar smaak toe. Voeg eventueel nog een scheutje Vietnamese vissaus (Nuoc mam) toe.
-Serveer deze pasta bij elke Vietnamese maaltijd.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top