1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Botswaans Kruidenmengsel

Botswaans Kruidenmengsel

  • Afrikaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-07-2019

Ingrediënten 6 personen


4 eetlepels zeezout
1 eetlepel versgemalen zwarte peper
1 eetlepel paprikapoeder
2 theelepels cayennepeper
2 theelepels gedroogde oregano, verkruimeld
2 theelepels knoflookkorrels (bijv. van Santa Maria)
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel gemalen melegueta (= paradijskorrels: scherpe, kruidige bruine zaden van een met de piment verwante plant. De zaden worden als vervanging voor peper gebruikt)


Botswaans Kruidenmengsel
Botswaans Kruidenmengsel

Een basisbereiding uit Botswana: om een authentieke smaak aan uw gerechten te geven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingrediƫnten samen in een kom, bewaar in een afgesloten pot op een koele, donkere plaats totdat u het nodig heeft.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top