Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Botswaans Kruidenmengsel

Botswaans Kruidenmengsel

Door: marcdepester

  • Afrikaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-07-2019

Ingrediënten 6 personen


4 eetlepels zeezout
1 eetlepel versgemalen zwarte peper
1 eetlepel paprikapoeder
2 theelepels cayennepeper
2 theelepels gedroogde oregano, verkruimeld
2 theelepels knoflookkorrels (bijv. van Santa Maria)
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel gemalen melegueta (= paradijskorrels: scherpe, kruidige bruine zaden van een met de piment verwante plant. De zaden worden als vervanging voor peper gebruikt)


Botswaans Kruidenmengsel
Botswaans Kruidenmengsel

Een basisbereiding uit Botswana: om een authentieke smaak aan uw gerechten te geven.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten samen in een kom, bewaar in een afgesloten pot op een koele, donkere plaats totdat u het nodig heeft.

Tags

Bron

Wereldsmaken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top