1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Curry
  6. Romige Curry Madras

Romige Curry Madras

Door: jhcv

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-07-2019

Ingrediënten 4 personen


600 gr kipdijfilet
1 rode paprika
1 rode ui
5 tenen knoflook, geraspt
4 cm verse gember, geraspt
1 blik hele tomaten, zonder sap, in stukken
Halve rode peper, of meer naar smaak
1,5 tl komijn
1,5 tl ketoembar
2 tl kurkuma
1 tl gemalen seizoenspeper
1,5 tl chilipoeder
1,5 tl nootmuskaat
Blik goede kokosmelk
Santen naar smaak


Romige Curry Madras
Romige Curry Madras

.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Ui en knoflook kort aanfruiten in wat olie in de koekenpan.
2. Voeg de kruiden toe en bak even mee tot het begint te geuren (op laag vuur).
3. Voeg dan de rode peper en de paprika toe en fruit even zacht mee.
4. Doe alle ingrediënten in de Slowcooker.
5. 5 uur op Low.
6. Bind zo nodig met maizena.

Tags

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top