Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker

Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker

Door: jhcv

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-07-2019

Ingrediënten 2 personen


500 gr. rundvlees in grote stukken (5cm)
1 el bloem
½ tl vijfkruidenpoeder
Snuf zout
Arachide-olie
Klein uitje
2 tenen knoflook in plakjes
2 cm gemberwortel geraspt
½ bosje lente-ui en de andere helft om te garneren
½ rode peper fijngesneden + paar ringetjes voor garnering
50 gr Chines kandij of bruine basterdsuiker
30 ml Chinese rijstwijn (Shaohsing)
Kaneelstokje
30 ml sojasaus
3 flinke el runderfond
1 flinke el pindakaas
1 flinke el hoisinsaus


Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker
Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker

.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng de bloem met het zout en de vijfkruidenpoeder.
2. Meng het rundvlees met de bloem en bak deze in kleine porties bruin in de arachide-olie.
3. Schep over in de Slowcooker.
4. Voeg alle overige ingrediënten toe, meng goed door elkaar en zet voor 9 uur op LOW.
5. Garneer met bosuitjes en rode peper.
6. Lekker met witte rijst en gewokte paksoi.

Tags, ,

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top