1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker

Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker

Door: jhcv

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-07-2019

Ingrediënten 2 personen


500 gr. rundvlees in grote stukken (5cm)
1 el bloem
½ tl vijfkruidenpoeder
Snuf zout
Arachide-olie
Klein uitje
2 tenen knoflook in plakjes
2 cm gemberwortel geraspt
½ bosje lente-ui en de andere helft om te garneren
½ rode peper fijngesneden + paar ringetjes voor garnering
50 gr Chines kandij of bruine basterdsuiker
30 ml Chinese rijstwijn (Shaohsing)
Kaneelstokje
30 ml sojasaus
3 flinke el runderfond
1 flinke el pindakaas
1 flinke el hoisinsaus


Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker
Chinees gestoofd rundvlees uit de Slowcooker

.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng de bloem met het zout en de vijfkruidenpoeder.
2. Meng het rundvlees met de bloem en bak deze in kleine porties bruin in de arachide-olie.
3. Schep over in de Slowcooker.
4. Voeg alle overige ingrediënten toe, meng goed door elkaar en zet voor 9 uur op LOW.
5. Garneer met bosuitjes en rode peper.
6. Lekker met witte rijst en gewokte paksoi.

Tags, ,

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top