1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Tikka Masala

Tikka Masala

Door: jhcv

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-07-2019

Ingrediënten 4 personen


750 gr kipdijfilet, 1x doormidden gesneden
1 blik tomatenpulp ( mutti polpa, AH)
1 blik kokosmelk
1 grote ui, fijngesnipperd
3 teentjes knoflook, geraspt
2 cm verse gember, geraspt
2 el kerrie masala (Toko)
1 el donkerbruine basterdsuiker
1/2 el gemalen komijn
1/2 el himalaya zout
250 ml griekse yoghurt
Verse koriander + platte peterselie


Tikka Masala
Tikka Masala

.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Alle ingrediënten in de slowcooker, behalve de yoghurt, koriander en peterselie.
2. 6 Uur op Low.
3. Een half uur voor het eind de yoghurt, koriander en peterselie toevoegen.
4. Lekker met pandan rijst.

Tags

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top