Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Kip Kerrie

Kip Kerrie

Door: jhcv

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-07-2019

Ingrediënten 2 personen


500 gr kipdijfilet
1 grote ui, grof gesnipperd
1 paprika, grof gesneden
1 bakje kastanje champignons in dikke plakken
1 prei in ringen
3 tenen knoflook, grof gehakt
1 el kipbouillonpoeder (maggie)
Handvol diepvries doperwtjes
1 blikje bamboescheuten, uitgelekt
2 el hindoestaanse kerrie (toko)
2 tl kurkuma
1 tl komijn
2 tl knoflookpoeder
Halve tl chilipoeder
2 tl gemberpoeder
1 tl zout
250 ml kookroom


Kip Kerrie
Kip Kerrie

.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng de specerijen met de kookroom en roer goed door.
2. Doe alle groenten en de kipdijfilet in de Slowcooker en meng er de met de specerijen gemengde kookroom door.
3. Roer alles goed door en zet het voor 6 uur op low.
4. Aan het eind trek je de kip in grove stukken en kan je het eventueel binden met een papje van maizena.

Tags, ,

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top