Kip Ketjap uit de Slowcooker

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Kip Ketjap uit de Slowcooker

    Kip Ketjap uit de Slowcooker

    Kip Ketjap uit de Slowcooker

  • Kip Ketjap uit de Slowcooker

    Kip Ketjap uit de Slowcooker

    Kip Ketjap uit de Slowcooker

Heerlijk om 's morgens de slowcooker aan te zetten en 's avonds te kunnen eten. Zeker bij warm weer als je geen zin hebt om te koken. Beetje rijst er bij en smullen maar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gr kipdijfilet
1,5 - 2 tl sambal manis
8 el ketjap manis
2 el vers geraspte gember
1,5 tl ketoembar
1,5 tl Chinees 5 kruidenpoeder
Scheut sesamolie
5 á 6 tenen knoflook, geraspt
1 rode ui
Zak Japanse wokgroenten (400 gr)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 390,84 kcal
Koolhydraten 23,76 g
Eiwitten 25,92 g
Vetten 20,56 g

Bereidingswijze

1. Roer alle ingrediënten de avond van te voren goed door elkaar en zet in de koelkast gezet, is lekker voor de smaak.
2. De volgende dag voor 6 uur op Low.
3. Bindt het met een maïzenapapje om het iets dikker te maken.

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jhcv avatar

Doorsturen

Home Recepten