1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Kip Ketjap uit de Slowcooker

Kip Ketjap uit de Slowcooker

Door: jhcv

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-07-2019

Ingrediënten 4 personen


500 gr kipdijfilet
1,5 - 2 tl sambal manis
8 el ketjap manis
2 el vers geraspte gember
1,5 tl ketoembar
1,5 tl Chinees 5 kruidenpoeder
Scheut sesamolie
5 á 6 tenen knoflook, geraspt
1 rode ui
Zak Japanse wokgroenten (400 gr)


Kip Ketjap uit de Slowcooker
Kip Ketjap uit de Slowcooker

Heerlijk om 's morgens de slowcooker aan te zetten en 's avonds te kunnen eten. Zeker bij warm weer als je geen zin hebt om te koken. Beetje rijst er bij en smullen maar.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Roer alle ingrediënten de avond van te voren goed door elkaar en zet in de koelkast gezet, is lekker voor de smaak.
2. De volgende dag voor 6 uur op Low.
3. Bindt het met een maïzenapapje om het iets dikker te maken.

Tags, ,

Bron

Marike's Foodblog (Facebook)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top