Viscurry met groenten

  • Indisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-07-2019
  • Viscurry met groenten

    Viscurry met groenten

    Viscurry met groenten

Heerlijk gerecht dat zeker zal smaken op een zwoele zomerdag ! Serveer er basmatirijst bij of geroosterd naanbrood. Binnen de 30 minuten zet U een exotische schotel op tafel .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 aubergine
1 vetarm visbouillonblokje
5 cl verse room
1 ui
verse koriander voor de afwerking
2 tomaten
peper
600 g mix van gepelde scampi's en van vis naar keuze (zalm enz.)
2 eetlepels mix 4 olie
1 teentje knoflook
1 eetlepel kerriepoeder
125 g Bulgaarse natuuryoghurt
1 handvol geroosterde pinda's
25 cl water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 15 min. + 15 min. kooktijd

-Snij de ongeschilde aubergine(s) in blokjes.
-Pel en ontpit de tomaten, snij ze in grote stukken.

-Doe de olie in een diepe pan en bak er de gehakte ui en de geperste knoflook 2 min. in aan op zacht vuur.
-Bestrooi met het kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan de tomaten toe, de aubergines, het water en het verkruimelde bouillonblokje.
-Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. pruttelen op zacht vuur. Doe er dan yoghurt en de room bij en meng.

-Snij de vis in stukken, leg ze met de scampi's mee in de pan. Dek af en laat nog 5 min. pruttelen.
-Kruid af en dien goed warm op, bestrooid met de grofgehakte pinda's en met koriander.

Bron

delhaize

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten