1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Trifle met vanillepudding en frambozen

Trifle met vanillepudding en frambozen

Door: marcdepester

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-07-2019

Ingrediënten 4 personen


400 g frambozen
2 el kandijsuiker
600 ml vanillepudding
1 hotelcake
350 g mascarpone
2 zakjes vanillesuiker

Afwerking: 2 el poedersuiker


Trifle met vanillepudding en frambozen
Trifle met vanillepudding en frambozen

Vanillepudding is een oerklassieker onder de desserts. Voeg frambozen, mascarpone en plakjes cake toe, stapel de ingrediënten en je hebt een leuk en modern nagerecht, dat binnen de 15 min op jouw tafel staat .  Presentatie is in glazen potjes of in een grote schaal.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Plet 2/3 van de frambozen met de kandijsuiker fijn.
-Roer de vanillesuiker onder de mascarpone.
-Snijd de cake in blokjes.
-Vul een grote serveerschaal met een laag cake, schep er wat mascarpone, pudding en geplette frambozen op.
-Herhaal deze stappen en eindig met een laagje mascarpone en frambozen.
-Strooi er wat poedersuiker over.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top