1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gazpacho
  5. Gazpacho van gegrilde paprika's

Gazpacho van gegrilde paprika's

Door: marcdepester

  • Belgisch, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-06-2019

Ingrediënten 6 personen


1 komkommer
400 g tomatenblokjes (blik)
4 gegrilde paprika's (bokaal)
1 blikje ansjovisfilet
1 doosje kerstomaten
100 ml olijfolie
3 el frambozenazijn
cayennepeper
zout


Gazpacho van gegrilde paprika's
Gazpacho van gegrilde paprika's

Lekker koud soepje voor je zomerfeest

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schil de komkommer en snij de komkommer en de gegrilde paprika's in grove stukken.
-Doe ze in een blender samen met de tomatenblokjes, de olijfolie en de frambozenazijn.
-Mix en voeg water toe tot je de gewenste dikte hebt. Kruid met cayennepeper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
- Dep de ansjovisfilets droog met keukenpapier. Neem er twee, rol ze samen op en prik het rolletje met een kerstomaatje en basilicumblaadje op houten satéprikkers.
-Giet de gazpacho in glazen flesjes en steek er een prikkertje in.

Tags

Bron

Libelle



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top