1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde paprika's

Gevulde paprika's

Door: miekemaria

Gevulde paprika's
Gevulde paprika's
  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-06-2019

Het liefste bouwen we ze he-le-maal vol.
Dan is het ook net een cadeautje om uit te pakken.
En vervolgens lekker op te peuzelen natuurlijk

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


1 pakje Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti
4 rode paprika's
50 gr. bakboter
300 gr. runderreepjes
150 ml water
2 ontvelde tomaten/400 gr. Heinz tomato gepeld
1 klein blikje mais
✅ 300 gr. zilvervliesrijst
✅ 150 gr. jonge geraspte kaas



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C).
Kook vervolgens de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de paprika's in de lengte en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat naast elkaar.
Smelt de boter in een braadpan en bak de runderreepjes gaar.
Voeg de mix, 150 ml. water, mais en gepelde tomaten toe en laat het geheel 15 minuten smoren.
Roer de helft van de rijst door het runderreep mengsel en vul de paprika's.
Besprenkel met olijfolie en geraspte kaas.
Bak in de oven voor een minuut of 15 a 20.
Serveer de gevulde paprika's met de andere helft van de rijst.

Tags,

Bron

Op de facebook site van Honig



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miekemaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top