1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Broodje quorn

Broodje quorn

Door: marcdepester

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-06-2019

Ingrediënten 4 personen


6 voorgebakken miniciabatta's
200 g fijngehakte quorn
1 paprika
1 ui
100 g couscous (tarwegriesmeel)
2 eetl. rozijnen
2 eetl. gezouten pindanoten
1 zakje muntthee
1 eetl. olijfolie
cajunkruiden


Broodje quorn
Broodje quorn

Vegetarisch en erg lekker deze warme broodjes uit de oven ;  ook niet vegetariers zullen van deze broodjes smullen .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding :
- Dompel het zakje thee en de rozijnen in 1 dl heet water en laat 30 min. rusten.
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
- Snipper de ui fijn.
- Giet 5 dl heet water over het tarwegriesmeel en laat 1 min. zwellen.

Bereiding = 15 min. + 20 min. in de oven
1 Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui glazig. Voeg de paprika toe en laat 5 min. stoven.
2 Roer er de quorn, de uitgelekte rozijnen en de pindanootjes onder. Kruid met cajunkruiden.
3 Maak het tarwegriesmeel los met een vork en meng onder de quornbereiding.
4 Snij de broodjes open en vul op. Doe het dekseltje er weer op en zet 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Tags,

Bron

Colruyt



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top