1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola

Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-06-2019

Ingrediënten 4 personen


6 eitjes
1 scheutje melk
100 gr rucola
150 gr kerstomaatjes
100 gr Italiaanse ham
Parmezaanse kaas
peper - zout
boter


Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola
Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola

Toppertje in eenvoud en smaak 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Begin met de omeletten :
- Kluts de eitjes samen met een scheutje melk in een grote kom. Kruid met peper en zout.
-Smelt een klontje boter in een koekenpan en giet er ¼ van het eiermengsel in. Bak op een hoog vuur tot de onderkant mooi goudbruin is en draai dan de omelet om zodat ook de andere kant mooi kan bakken.
-Leg de omelet op een bord.
-Herhaal nog drie keer tot je vier omeletten hebt en het eiermengsel volledig opgebruikt is.

-Beleg nu alle omeletten met de rucola, de partjes kerstomaat en enkele sneetjes Italiaanse ham. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en rol de omeletten op zoals wraps.

-Snijd ze in twee alvorens te serveren.

Tags

Bron

Njam



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top