Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola

Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-06-2019

Ingrediënten 4 personen


6 eitjes
1 scheutje melk
100 gr rucola
150 gr kerstomaatjes
100 gr Italiaanse ham
Parmezaanse kaas
peper - zout
boter


Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola
Omeletwraps met Italiaanse ham en rucola

Toppertje in eenvoud en smaak 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Begin met de omeletten :
- Kluts de eitjes samen met een scheutje melk in een grote kom. Kruid met peper en zout.
-Smelt een klontje boter in een Koekenpan en giet er ¼ van het eiermengsel in. Bak op een hoog vuur tot de onderkant mooi goudbruin is en draai dan de omelet om zodat ook de andere kant mooi kan bakken.
-Leg de omelet op een bord.
-Herhaal nog drie keer tot je vier omeletten hebt en het eiermengsel volledig opgebruikt is.

-Beleg nu alle omeletten met de rucola, de partjes kerstomaat en enkele sneetjes Italiaanse ham. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en rol de omeletten op zoals wraps.

-Snijd ze in twee alvorens te serveren.

Tags

Bron

Njam



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top