Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio van koolrabi met Ganda-ham

Carpaccio van koolrabi met Ganda-ham

Door: marcdepester

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-06-2019

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes Ganda-ham
2 koolrabi's
1 bosje radijzen
20 g kervel
0.5 citroen
4 eetl. olijfolie
peper en zout


Carpaccio van koolrabi met Ganda-ham
Carpaccio van koolrabi met Ganda-ham

Makkelijk en super lekker

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding : (20 min. + afkoelen)
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Schik de sneetjes Ganda-ham naast elkaar op een bakplaat en bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
- Schil intussen de koolrabi's met een dunschiller en snij in flinterdunne plakjes.
- Snij de radijzen in flinterdunne schijfjes.
- Rasp de schil van 1/2 citroen en pers hem (u hebt 2 eetl. nodig).
Bereiding : 10 min.
1. Meng de olijfolie met het citroensap en de zeste. Kruid met peper en zout.
2. Leg de plakjes koolrabi naast elkaar op een bord en bestrooi met schijfjes radijs. Versier met enkele plukjes kervel en besprenkel met de citroenvinaigrette.
3. Breek de sneetjes Ganda-ham in stukjes en strooi over de carpaccio.

Tags

Serveertip

Tip
U kan de verse kervel vervangen door tuinkers.

Bron

Colruyt



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top