1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Mangomousse

Mangomousse

Door: Krientjes

  • Mexicaans, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 16-06-2019

Ingrediënten 6 personen


2 rijpe mango's
1 klein stukje verse gember geschild en geraspt
120 gr gezeefde poedersuiker
Sap van 1 limoen
125 ml slagroom


Mangomousse
Mangomousse

Een heerlijk fris nagerecht, perfect om de smaakpapillen af te koelen na een pittige Mexicaanse maaltijd

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de mango's in de lengte middendoor en houd 2 reepjes achter voor de garnering. Schep de rest in een kom, blender of keukenmachine.
Voeg de gember, poedersuiker en het limoensap toe en pureer dit tot een glad mengsel.
Klop de slagroom stijf en spatel die door de mangomix verdeel de mousse over 6 schaaltjes en zet zet ze tenminste 1 uur in de koelkast tot gebruik. Snijd de reepjes mango in kleine stukjes en garneer hiermee de mousse

Tags

Bron

Kookboek Mexicaans koken



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top