1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Carpaccio
  5. Yacon Carpaccio

Yacon Carpaccio

Door: marcdepester

  • Belgisch, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2019

Ingrediënten 4 personen


2 knolletjes Yacon
Zakje rucola (75 gram)
Pijnboompitjes
Stukje grana padano kaas
Balsamico siroop
Peper en zout


Yacon Carpaccio
Yacon Carpaccio

Super gezond en super lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Rooster de pijnboompitjes mooi bruin in olijfolie
-Schil de Yacon en snij in flinterdunne plakjes met een dunschiller of mandoline en leg direct in citroenwater om verkleuring tegen te gaan
-Verdeel de yacon plakjes (even water afschudden) mooi over het bord
-Leg een beetje rucola op het bord
-Voeg de pijnboompitjes toe
-Rasp de grana padano kaas er overheen
-Voeg wat olijfolie toe
-Voeg de balsamicosiroop toe

Tags

Serveertip

Variatietips:

voeg spekjes of croutons toe voor extra bite. Wat tijm en basilicum is ook erg lekker!

Bron

Tasty yacon



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top