1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tartare Hollandaise van haring

Tartare Hollandaise van haring

Door: hans3333

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-06-2019

Ingrediënten 2 personen


2 haringen
uienchutney (zie hieronder)
¼ appel
1 tl dille
zakje rucola
zakje groentechips
Ingrediënten uienchutney

2 rode uien in ringen
20 gr suiker
30 ml rode wijn
30 ml rode wijnazijn
scheutje olijfolie


Verder heb je nodig


Mes
kommetjes

Tartare Hollandaise van haring
Tartare Hollandaise van haring

Lekker haringhapje wat snel op tafel staat.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alles voor de chutney zet half uurtje koel weg
Maak de tartaar door de haring en appel in kleine blokjes te snijden. Snijd de dille in kleine stukjes. Doe de blokjes appel bij de blokjes haring en meng hier de dille doorheen (ga daarbij op je smaak af).
opmaak:
pak een kommetje of serveerbakje en leg op de bodem eerst wat rucola. Schep de tartaar in het kommetje/bakje, zodat je de rucola niet meer ziet. Schep een klein beetje uienchutney over de tartaar. Doe tot slot ook nog wat verkruimelde groentechips on top,

Tags, ,

Serveertip

Je kunt varieren met k&k chutneys maar zorg ervoor dat je geen al te zoete varianten neemt zoals mangochutney

Bron

Nederlandsvisburo



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top