Glutenvrije pannenkoeken

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-06-2019
  • Glutenvrije pannenkoeken

    Glutenvrije pannenkoeken

    Glutenvrije pannenkoeken

Glutenvrije en melkvrije pannekoeken zonder zakjes en pakjes. Met tip voor lekkere melkvrije kaas pannekoeken

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 eieren
100 gram maisbloem
50 gram maizena
350 ml havermelk
1 eetlepel suiker
snufje zout

met kaas : Merk -> follow your heart.
Vegan gourmet shreds en Italian style (parmezaans) deze mengen met elkaar.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan enzo, ja je weet wel wat je nodig hebt om pannenkoeken te bakken toch

Bereidingswijze

Je mengt de eieren, melk, maisbloem en maizena, suiker en zout en dan bak je er pannenkoeken van.

Voor de kaaspannenkoeken, bak je de pannenkoek eerst aan de ene kant, dan draai je hem om en gooi je de kaas erop en daarna vouw je hem dubbel.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten