1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pannenkoeken
  5. Glutenvrije pannenkoeken

Glutenvrije pannenkoeken

Door: fpw1998

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-06-2019

Ingrediënten 2 personen


2 eieren
100 gram maisbloem
50 gram maizena
350 ml havermelk
1 eetlepel suiker
snufje zout

met kaas : Merk -> follow your heart.
Vegan gourmet shreds en Italian style (parmezaans) deze mengen met elkaar.


Verder heb je nodig


Koekenpan enzo, ja je weet wel wat je nodig hebt om pannenkoeken te bakken toch

Glutenvrije pannenkoeken
Glutenvrije pannenkoeken

Glutenvrije en melkvrije pannekoeken zonder zakjes en pakjes. Met tip voor lekkere melkvrije kaas pannekoeken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Je mengt de eieren, melk, maisbloem en maizena, suiker en zout en dan bak je er pannenkoeken van.

Voor de kaaspannenkoeken, bak je de pannenkoek eerst aan de ene kant, dan draai je hem om en gooi je de kaas erop en daarna vouw je hem dubbel.

Tags, ,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fpw1998
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top