1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Pastasalade
  5. Pastasalade Low Fat

Pastasalade Low Fat

Door: FrankJPSanders

  • Multi-cultureel, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-05-2019

Ingrediënten 6 personen


500gr Penne, 150 gram hangop/turkse/griekse yoghurt, 50gram mayonaise, eetlepel grove mosterd, teelepel honing, 15ml olijfolie, 15ml witte wijnazijn, zwarte peper, zout, handje vol kappers, twee tenen knoflook. 1 courgette, 1 rode en 1 andere kleur paprika, twee grote uien, 10 ansjovis filets, twee blikjes tonijn op olie



Hit als hoofdgerecht, bijgerecht bij de BBQ maar ook in een trommeltje mee naar het werk of school.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voor de saus. Meng de dikke yoghurt met de mayonaise, de mosterd, de olijfolie (of olie uit de tonijn) en de witte wijnazijn, pers er 1 knoflookteen in uit en voeg peper toe naar smaak. Kook de pasta al dente, koel de pasta af in koud stromend water. Laat het water afdruipen en meng de pasta met de witte basissaus.Gril of bak de groenten en voeg die lauw/warm toe aan de pasta. leg bovenop de uitgelekte tonijnstukken en de ansjovisfilets

Tags, , ,

Serveertip

Snijd een bosje rucola grof en meng het door de salade.
Voeg theelepel rettich toe in de witte saus.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van FrankJPSanders
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top