1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Vis op z'n Aziatisch in papillot

Vis op z'n Aziatisch in papillot

Door: marcdepester

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-05-2019

Ingrediënten 4 personen


1 rode paprika
4 porties vis van 150 g naar keuze: kabeljauw, enz.
150 g sojascheuten
1 wortel
1/2 bussel lente-uitjes
1 stuk gember
4 eetlepels witte vermout
4 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels arachideolie
2 eetlepels geroosterde sesamolie
peper, zout
peper en zout


Vis op z'n Aziatisch in papillot
Vis op z'n Aziatisch in papillot

Prima idee voor in de oven bij slecht weer of bij goed weer op de BBQ, makkelijk en super lekker met rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180°C, of steek de barbecue aan
-Snij de paprika en de uitjes heel fijn. Schil en snij de wortel met de dunschiller in fijne, lange plakjes. Meng deze groenten met de sojascheuten en de geraspte gember.
-Neem 4 grote vellen bakpapier (of aluminiumfolie) en vouw ze dubbel om vierkanten te bekomen.
- Leg in het midden van elk vierkant ¼ van de groenten. Besprenkel elk hoopje met 1 eetlepel vermout, 1 eetlepel sojasaus en ½ eetlepel van elk van de twee oliën. Leg er de porties vis bovenop, kruid ze lichtjes met peper en zout en sluit de papillotten goed.
-Laat ze 15 min. garen in de oven of op de barbecue (plaats het rooster op de hoogste stand).
-Serveer warm met rijst.

Tags

Bron

Delhaize



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top