1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Broodje hammmm

Broodje hammmm

Door: Barryskulinairekeuken

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-05-2019

Ingrediënten 1 personen


2 bolletjes (wit)
2 plakken achter- en/of schouderham
1 likje halvarine


Verder heb je nodig


Mes
Gezond verstand

wit bolletje belegd met ham

Voor de foto is gebruik gemaakt van achterham. ik had geen schouderham in huis

Voor de foto is gebruik gemaakt van achterham. ik had geen schouderham in huis

Ham of hesp (algemeen varken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem de bolletjes uit de verpakking en snijd deze open met de scherpe kant van het mes.

Pak de halvarine (of roomboter net wat je lekker vind) uit de koelkast en haal de deksel van de verpakking.

Nu heb je je mes nodig. Heb je die nog niet klaarliggen pak hem dan nu uit de la of de vaatwasser als je die hebt.

Smeer de bolletjes royaal in met de halvarine/roomboter en geef je huisdier (als je die hebt) ook een likje. Dit is niet heel goed voor je beestje dus doe het niet te vaak!!!

Vervolgens pak je de achter- en/of schouderham uit de koelkast. Kijk goed naar de houdbaarheidsdatum ik ben al eens goed ziek geworden van over de datum ham (1 dagje kan best hoor ). En kijk of je de verpakking netjes open kan maken. Dit scheel later weer.

Beleg het besmeerde broodje royaal met de achter- en/of schouderham. Wees niet te zuinig want daar is het veels te lekker voor!

Vouw de broodjes nu met de snijlijn mee dicht en serveer op een ontbijtbord of op een houten Snijplank.

Tags, , , , , , , , , ,

Serveertip

Ook lekker op je broodje ; pindakaas



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Barryskulinairekeuken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top