1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Quinoa bowl met babyspinazie en feta

Quinoa bowl met babyspinazie en feta

Door: Bonduelle

  • Europees, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-05-2019

Ingrediënten 1 personen


1 Mini Pack Bonduelle Quinoa (1x 60 g)
½ rode ui
75 g cherrytomaatjes
1 takje dille
½ citroen
40 g babyspinazie
2 el olijfolie extra vierge
50 g feta


Verder heb je nodig


Snijplank, (koks)mes, bowl

Quinoa bowl met babyspinazie en feta
Quinoa bowl met babyspinazie en feta

Voor een makkelijk lunchgerecht hoef je niet verder te zoeken! Deze quinoa bowl met babyspinazie en feta is een heerlijk lunchgerecht dat met 10 minuten al gemaakt is.  De bowl is gevuld met babyspinazie, feta, cherrytomaatjes, ui en op smaak gebracht met dille en citroen. Voor een lekkere maaltijd heb je echt niet veel nodig.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe de quinoa in een kom en maak met een vork los.
2. Snijd de ui in halve ringen.
3. Halveer de tomaatjes.
4. Hak de dille fijn.
5. Snijd de citroen in partjes
6. Schep de ui, de tomaatjes en de dille door de quinoa.
7. Voeg ten slotte de spinazie en de olijfolie toe en breng de salade op smaak met zout en peper.
8. Schep de salade in een bowl en verkruimel er de feta grof boven. Serveer met de partjes citroen.

Tags, , ,

Serveertip

Variatietip: Voeg ook eens wat fijngesneden zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven toe.
Tip: Serveer de salade als hoofdgerecht met partjes gekookt ei, gebakken kipfilet, kabeljauwfilet of garnalen en knapperig stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top